Select Page

Η επιχείρηση KR Καραγιάννης τοποθετεί τέντες και συστήματα σκίασης στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που θα την προτιμήσετε.

Η επιχείρηση KR Καραγιάννης τοποθετεί τέντες και συστήματα σκίασης στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που θα την προτιμήσετε.

Κάθε μεγάλο επίτευγμα πρέπει να ξεκινά με μια σταθερή βάση. Μια βάση στην οποία οι στόχοι είναι ξεκάθαροι, και όσοι εμπλέκονται είναι πρόθυμοι να κάνουν ό, τι χρειάζεται για να φτάσουν μακριά. Με τη δέσμευση να καλύψει τις ανάγκες που είδαν στον κλάδο της τέντας, καθώς και στη συνεχή επιχειρηματική επιτυχία των πελατών τους, η οικογενειακή επιχείρηση Καραγιάννη έκανε μια υπέροχη αρχή το μακρινό 1980. Για την επιτυχία και τη μακροζωία τους, ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Γενικός Διευθυντής της KR Καραγιάννης επισημαίνει: «Νομίζω ότι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες του επιχειρηματικού μας πλάνου ήταν η προθυμία μας να θυσιάσουμε το προσωπικό κέρδος για την οικοδόμηση της εταιρείας μας – μια φιλοσοφία βασισμένη στις αρχές μας. Στη συνέχεια συνδυάσαμε αυτήν την άποψη με μια πραγματική μέριμνα για την κερδοφορία και τη μακροζωία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, οι οποίες παρέχουν θέσεις εργασίας και ασφάλεια στους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους».

Η προσοχή της εταιρείας στη λεπτομέρεια και η παθιασμένη  δέσμευση να κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να περιηγηθούν επιτυχώς στον κόσμο των τεντών και των συστημάτων σκίασης είναι το κλειδί.

 Όντας ο πραγματικός ειδικός στον κλάδο ειδικών κατασκευών αρχιτεκτονικής σε συστήματα σκίασης

«Μπορούμε να υποστηρίξουμε την τεχνογνωσία μας με τις εκατοντάδες εταιρείες που έχουμε βοηθήσει», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης. «Είναι δική μας δουλειά να δούμε τη μεγάλη εικόνα της επιχείρησης των πελατών μας, να εξετάσουμε τα προβλήματα, τα αίτια της κατάστασής τους και στη συνέχεια να σκεφτούμε καθαρά και να καθορίσουμε τις καλύτερες επιλογές για αυτούς που θα ενθαρρύνουν την ανάπτυξή τους και την επίτευξη των στόχων τους. Είναι η ειλικρινή μας επιθυμία να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα έχουν το μέγιστο όφελος για τα χρήματα που ξοδεύουν σε τέντες και σε έξυπνα συστήματα σκίασης. Ο μεγαλύτερος αντίκτυπος για τη χαμηλότερη επένδυση. Τους βοηθάμε να βελτιστοποιήσουν και να εντοπίσουν εύκολα τα δεδομένα που χρειάζονται για να πάρουν συνετές  αποφάσεις».

Μία από τις ισχυρότερες δυνατότητες της εταιρείας  είναι να βρει τρόπους για τους πελάτες της να βελτιώσουν την επιχείρησή τους με μοντέρνα και σύγχρονα συστήματα σκίασης. Εξειδικευμένη πλήρως στον κλάδο εστίασης και στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Θέλουμε να είμαστε σε θέση να δώσουμε μια εμπεριστατωμένη γνώμη για νέα προϊόντα για τους πελάτες μας, ώστε να μην καταλήγουν να ξοδεύουν χρήματα που δεν χρειάζονται”

Όποιος είχε την ευχαρίστηση να συνεργαστεί με την ομάδα τεχνικών της εταιρείας μπορεί να σας πει ότι νοιάζεται πραγματικά για τους πελάτες της.  Ο ιδρυτής της εταιρείας, ο κ.Καραγιάννης δήλωσε: “Πάντα βάζουμε τον πελάτη πρώτο. Η εφαρμογή σε αυτό συνεπάγεται την αφοσίωση στο να κάνει ό, τι είναι σωστό για αυτούς ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης υποβάλει ένα αίτημα, εξετάζουμε πρώτα αν το αίτημα είναι επωφελές για την επιχείρησή του και, στη συνέχεια, καθορίζουμε εάν το όφελος είναι αρκετά μεγάλο για να αντισταθμίσει το κόστος. Στη συνέχεια, εξετάζουμε ποια είναι η καλύτερη πορεία δράσης, ενώ μπορεί να υπάρχει μια προφανής επιλογή. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι την κοιτάζουμε από κάθε γωνία πριν προχωρήσουμε μπροστά. Θέλουμε να το κάνουμε σωστά από την πρώτη φορά. Και τέλος, παραμένουμε μπροστά από την τεχνολογική καμπύλη μαθαίνοντας και παρακολουθώντας πάντα τι συμβαίνει στην αγορά μας. Θέλουμε να είμαστε σε θέση να δώσουμε μια εμπεριστατωμένη γνώμη για νέα προϊόντα για τους πελάτες μας, ώστε να μην καταλήγουν να ξοδεύουν χρήματα σπου δεν χρειάζονται”.

Ακεραιότητα + τιμιότητα + ομαδική εργασία = μακροζωία & επιτυχία

Οι ιδρυτές της εταιρείας έχουν μια φυσική ικανότητα και σοφία όσον αφορά τη λειτουργία της εταιρείας τους και στην κατανόηση των μηχανισμών των επιχειρήσεων των πελατών τους – να προσεγγίζουν ο καθένας σαν ένα παζλ με πολλά μέρη και να προσδιορίζουν όλες τις σχετικές λεπτομέρειες. Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή των αληθινών βασικών στοιχείων και ικανοτήτων τους. Εάν θέλετε να μάθετε τα πραγματικά τις αρετές της επιχείρησης, ρωτήστε το προσωπικό. Η στενή συνεργασία προσδίδει στα μέλη της ομάδας τους μια καλή ματιά στις εσωτερικές λειτουργίες και για ποιο λόγο είναι τόσο επιτυχημένη τα τελευταία χρόνια.

Ο  τεχνικός επικεφαλής της KR Καραγιάννης είπε: «Ο Κώστας έχει μια βαθιά ενσωματωμένη ηθική πεποίθηση. Κάνει το σωστό για όλους τους οποίους ασχολείται και δεν είναι κάποιος που απλά φροντίζει τον εαυτό του. Είναι σε θέση να ζήσει χωρίς εμπόδια, επειδή δεν λέει ψέματα στους ανθρώπους και αυτή η ειλικρινή προσέγγιση του επιτρέπει να παραδεχτεί όταν κάνει λάθος και να διορθώσει ό, τι μπορεί. Η προσέγγισή του έχει μεταφερθεί σε ολόκληρη την ομάδα γιατί λειτουργεί τόσο καλά. Μια πραγματική δοκιμασία του χαρακτήρα του είναι η προσδοκία του για αμοιβαιότητα. Αντιμετωπίζει τους άλλους όπως θα ήθελαν να τους αντιμετωπιζούν και αναμένει το ίδιο σε αντάλλαγμα. Η υποστήριξή του στην ομάδα του έφτασε ακόμη και να «απολύσει» έναν πελάτη που αντιμετώπιζε άσχημα ένα μέλος της ομάδας ».

Ένα αφιέρωμα σε άλλα 31 χρόνια!

Τα αδέλφια Καραγιάννη έχουν μια παράξενη ικανότητα να βελτιώνουν τα πράγματα, να τα διατηρούν και να μην επιλέγουν τον εύκολο τρόπο.

Ο χρόνος περνά όταν διασκεδάζετε! Αν και έχουν περάσει 31 χρόνια, οι άνθρωποι της εταιρείας συνεχίζουν να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν – βοηθώντας τους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις επενδύσεις τους. Οι άνθρωποι της KR δεν νιώθουν σαν ένας οργανισμός με βάση τις πωλήσεις και βλέπει τους πελάτες  ως προέκταση της οικογένειάς τους. Τα αδέλφια Καραγιάννη έχουν μια παράξενη ικανότητα να βελτιώνουν τα πράγματα, να τα διατηρούν και να μην επιλέγουν τον εύκολο τρόπο. Αυτό θα τους κάνει να συνεχίσουνε για άλλα 31 χρόνια!

website επιχείρησης: http://www.krshadesystems.gr